Student IT Service

Uw computerstudent aan huis

Over Student IT Service

Student IT Service is Nederlands jongste IT bedrijf dat gespecialiseerd is in het aan huis oplossen van problemen met digitale apparaten. In een continu veranderende digitale wereld is de kans op een storing aanzienlijk. Student IT Service kan u helpen met het oplossen van problemen met uw computer, smartphone, tablet of televisie. Ook is het mogelijk om privé- en groepslessen te volgen in het gebruik van deze apparaten.

 

Onze missie

Onze missie is om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het oplossen van uw digitale problemen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk op uw eigen locatie geholpen kunt worden. Onze studenten gaan die uitdaging dan ook graag met u aan. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat klanten goed worden geholpen, maar ook dat onze studenten de ruimte krijgen om nieuwe initiatieven te ontplooien en hun eigen talenten verder te ontwikkelen. Het continu investeren in het talent van onze studenten zorgt ervoor dat we u zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

 

Onze ambitie

Onze ambitie is om te blijven investeren in het leveren van de beste kwaliteit. Wij vinden goed werkgeverschap en medewerkerstevredenheid belangrijk. Tevreden studenten zorgen immers voor tevreden klanten.

Door het periodiek uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken, inventariseren wij waar verbeteringen in onze dienstverlening noodzakelijk zijn, zodat we onze missie waar kunnen maken.

 

Student IT Service

035 - 542 0637 (lokaal tarief) | info@studentitservice.nl

KvK: 69455988 | BTW: NL167247177B01

Privacy

Disclaimer

Algemene voorwaarden